Cégünk

Cégünk - 1991-es alapítása óta - műszaki gumiárukat, ezen belül prés-vulkanizált gumi-fém termékeket gyárt. Termékeink közül kiemelkedik egy öt típusból álló rezgéscsillapító-család, amelyből heti 500 ezer darabot gyártunk az ipar különböző területeinek.

Vevőkörünk folyamatos növekedése, illetve eddigi vevőink pozitív visszajelzései arra engednek következtetni, hogy termékeink minősége megfelel a piac elvárásainak. Természetesen a fent említett rezgéscsillapítókon kívül gyártunk más, a megrendelők különleges igényeinek megfelelő termékeket is. Köszönhetően kiválóan felszerelt szerszámkészítő, lakatos, fémelőkészítő és vulkanizáló üzemünknek – ahol számítógép-vezérlésű forgácsoló-, és vulkanizáló gépek, automaták állnak rendelkezésünkre – rövid határidővel, pontosan tudjuk teljesíteni a megrendeléseket. Vulkanizáló üzemünk legkorszerűbb gumifröccs- és kompressziós préseinek átlagéletkora nem haladja meg a két évet. Mindez, és kollégáink képzettsége, rátermettsége lehet a záloga termékeink kiváló minőségének, ezáltal vállalkozásunk sikerének.

 

Vállalkozásunk alappillére egy olyan (nemzetközileg elismert szervezettel tanúsíttatott) minőségbiztosítási rendszer folyamatos fejlesztése, fenntartása, amely a beérkezéstől a kiszállításig végigkíséri termékeinket, biztosítva üzleti partnereink bizalmának megtartását és erősítését, új vevőkapcsolatok kialakítását. Alapvető célunk, hogy az európai normáknak megfelelő, kiemelkedő minőségű termékek gazdag választékának forgalmazásával mind jobban kielégítsük a megrendelői igényeket. Ezt olyan szolgáltatásokkal egészítjük ki, amelyek kényelmesebbé és hatékonyabbá teszi vevőink, megrendelőink munkáját.

E koncepciónak rendeljük alá gyártásunkat és szolgáltatásainkat egyaránt. Tudatosan törekszünk ezek folyamatos fejlesztésére, beszállítóinktól is elvárjuk, hogy legyen tanúsított rendszerük, vagy ha ez nem lehetséges, fogadják el a mi minőségügyi alapelveinket, és feleljenek meg ez irányú elvárásainknak.

Azon túl, hogy lényeges szempontnak tekintjük a dolgozók szakértelmét és elkötelezettségét a minőségi munka iránt, arra törekszünk, hogy gyártói, kereskedelmi rendszerünkben kiküszöböljük az emberi tévedés lehetőségét, megszüntessük a potenciális hibalehetőségeket, megelőzzük az esetleges hibák előfordulását. Magas színvonalú, minőségorientált munkát várunk el minden dolgozónktól, amit vezetőségünk messzemenőkig támogat a szükséges személyi, tárgyi feltételek és a megfelelő munkakörnyezet biztosításával. A dolgozók képzésével és a rendszereink fejlesztését segítő ötletek megvalósításával elősegítjük folyamatos fejlődésünket, javítjuk termékeink minőségét. A termékek és szolgáltatások minőségéért dolgozóink felelősséget vállalnak

Galéria

, , , , , , , , , , ,